Keramische werkbladen zijn een aanrader

Keramiek is gemaakt van natuurlijke materialen, dat op een zeer hoge temperatuur gebakken wordt. Keramiek is daardoor zeer hard en bijgevolg enorm kras- vlek- en zuurbestendig. Bovendien is het hittebestendig tot 700°C, wat zorgt dat je er gerust hete kookpotten op mag plaatsen. Keramiek is dus zeer geschikt voor intensief gebruik, zowel binnen als buiten.

Keramiek voor keukens, badkamers, douchewanden, terrassen en gevelbekleding

Keramiek is beschikbaar in zeer veel kleuren. Imitaties van marmer, arduin en graniet behoren ook tot de mogelijkheden en deze bieden bovendien de voordelen van keramiek.

Keramiek werkbladen zijn verkrijgbaar in grote afmetingen en verschillende diktes, waardoor relatief grote vlakken volledig naadloos afgewerkt kunnen worden. In onze toonzaal zijn keramiek werkbladen op grote platen te bezichtigen zodat u de juiste indruk krijgt van wat u kiest.

Keramiek is onderhoudsvriendelijk en hygiënisch

Keramische werkbladen zijn kras-, water-, vlek-, zuur- en hittebestendig waardoor ze ook na intensief gebruik in perfecte staat blijven. Vocht, zuren en voedselresten trekken er dus niet in, hetgeen de hygiëne tegemoet komt.

Voor de juiste onderhoudsproducten mag je ons steeds contacteren, wij hebben altijd onderhoudsproducten op stock staan.